Het nieuwe seizoen van start....!

Het nieuwe seizoen is van start gegaan. Het Middelburgs Theater presenteerde zich op zaterdag 6 september op de UIT-markt, daarbij vooral gericht op de promotie van de najaarsproductie "Een Bruid in de Morgen". 's Avonds was er de gebruikelijke seizoensopening in het eigen Minitheater met een inleidend woordje van de voorzitter, een heerlijk buffet, boeiende improvisatieprestaties van een twaalftal spelers in een versie van "De vloer op" gevolgd door meezingen en dansen met het geweldige duo "Jeelz" (www.jeelz.nl). Als het seizoen zo verloopt als deze aftrap hebben we niets te klagen.
Sedert het einde van het vorige seizoen en ter voorbereiding van het nieuwe is er onveranderd veel activiteit in ons Minitheater geweest en nóg! Repetities, een verbouwing, opstart nieuw kaartverkoopsysteem en meer. Hierna een opsomming.

KOMENDE PRODUCTIES

Voor de op 18 oktober in première gaande najaarsproductie Een Bruid in de Morgen werd al geruime tijd intensief gerepeteerd. Ook in de vakantietijd. Dat geldt ook voor de, kort vóór de vakanties, opgestart zijnde repetities voor onze Kerstproductie Heksie, een vrolijke familievoorstelling voor de jeugd van 6+ tot 96- met muziek en liedjes (première 20 december 2014). Zelfs de cast van de nieuwe voorjaarsproductie 2015 Zadelpijn en ander damesleed heeft de eerste repetities al achter de rug!

  • Zie voor de seizoensprogrammering in ons theater de 'Agenda' en 'Voorstellingen'. Ook voor nadere informatie over de voorstellingen, waarvoor u overigens ook kunt klikken op de titels in de voorafgaande tekst.

MINITHEATER GERENOVEERD

Er is verbouwd in het theater. De doorgang tussen de zijfoyer en de zaal met bar is vergroot. Die is nu veel ruimer en beide ruimten vormen nu, voorafgaande aan, na afloop en in de pauze van de voorstellingen, meer één geheel. We hebben het publiek voor die momenten meer ruimte en comfort willen bieden.

Alle zaalstoelen zijn van een nieuwe bekleding voorzien. Dat was hard nodig. Fris en warmrood gestoffeerd zijn ze nu gereed om weer voor jaren ons trouwe publiek comfortabel te laten genieten van onze voorstellingen. We heten u met trots en van harte welkom in ons theater.

NIEUW KAARTVERKOOPSYSTEEM

Mede in verband met het nieuwe kaartverkoopsysteem is er internet met WiFi aangelegd in het theater. Kaartjes kunnen met ingang van het nieuwe seizoen via deze website online worden gekocht. Fysieke verkooppunten zullen er zijn bij de vestigingen van De Drvkkery in Middelburg en Vlissingen tijdens hun openingsuren. Zie ook de link Kaartverkoop waar alles hierover is vermeld.

We verwachten veel van het komende seizoen en hopen op veel en enthousiast publiek.

 

 

Agenda

Expositie Marja van Noort

In de maanden juli en augustus is er een tentoonstelling van foto's in de Drvkkery in Middelburg.

De vereniging bestaat 40 jaar en de foto's geven een impressie van ons knusse theater.

 

Klik op de titel voor meer info


 

Meisje met de parel

Vanaf 23 september 2017 speelt in het Minitheater de jubileumvoorstelling 'Meisje met de parel' onder regie van Koen Schyvens.

 

U kunt nu reeds kaarten bestellen.

KAARTEN BESTELLEN !

Klik op de titel voor meer info


 

Laatste ronde in De Gelukkige Mandarijn (voorjaarsproductie)

een theaterkomedie van Frank Houtappels onder regie van Sofie van Scheyen.

 

Première: 10 maart 2018

Klik op de titel voor meer info


 

Het Minitheater wordt financieel ondersteund door een jaarlijkse subsidie van de gemeente

 

 logo