Succesreeks voor "Een Bruid in de Morgen"

Het succes van de première van 'Een Bruid in de Morgen' heeft zich in de reeks voorstellingen voortgezet. Vele malen uitverkocht en ook overigens een goed gevulde zaal en bijzonder enthousiaste reacties! 

Spreekt voor zich, dat wij van het Middelburgs Theater trots en bijzonder content zijn met dit resultaat. Opnieuw werd regelmatig gehoord, dat de kwaliteit van de voorstellingen die van professionals dicht benaderen! Dat bevestigt dat wij - hoezeer ook amateurs - in ons streven naar het hoogst mogelijke regelmatig slagen. 

Nieuw publiek, in het bijzonder jongeren, interesseren voor theater

 

De extra - besloten - voorstelling voor Pontes Scholengemeenschap was al een even groot succes. Het Minitheater vol met door de docent Nederlands goed op het stuk voorbereid zijnde eindexamenleerlingen. Die bleken goed gedisciplineerd en met grote aandacht de voorstelling te volgen en waren na afloop erg enthousiast. Wij van het Middelburgs Theater hebben dit idee graag omarmd. Jonge mensen en hun achterban als nieuw publiek in ons Minitheater welkom heten is al een vast item - in welk kader ook nu weer een Kerst-familieproductie ("Heksie") zal worden gespeeld vanaf 20 december a.s.  Bovendien wordt geprobeerd nog andere literair getinte voorstellingen te spelen of externe (professionele) voorstellingen in ons theater te programmeren, die voor een breed publiek, bedoelde jongeren daarvan niet uitgezonderd, interessant en boeiend zullen zijn.

Agenda

Meisje met de parel

Vanaf 23 september 2017 speelt in het Minitheater de jubileumvoorstelling 'Meisje met de parel' onder regie van Koen Schyvens.

 

U kunt nu reeds kaarten bestellen.

KAARTEN BESTELLEN !

 Klik op de titel voor meer info


 

 

Het Minitheater wordt financieel ondersteund door een jaarlijkse subsidie van de gemeente

 

 logo