Nieuwjaar met jubilarissen

Evenals vorig jaar werd na de slotvoorstelling van de succesvolle Kerstproductie 'Heksie' op zondagmiddag 4 januari de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst gehouden met als opening een terug- en vooruitblik van de voorzitter en de viering van twee jubilea. Recent werd besloten om, i.p.v. bij 40 jaar, nu al bij een 35-jarig lidmaatschap de jubilaris te huldigen.

Sitah Lampert (eigenlijk al enkele jaartjes méér) en Marianne Sinke viel de eer te beurt.
Sitah wilde beslist niet in de schijnwerpers. Dat werd gerespecteerd en zij kreeg de bloemen en cadeau afzonderlijk en buiten beeld, maar niet minder gemeend en ook gewaardeerd.
Voor Marianne - duizendpoot binnen de vereniging - was  iets bijzonders opgezet. Carla Schroot trad op als ceremoniemeester en had een uitvoerige toespraak, waarin ( op haar tekst) drie bekende Nederlanders het jubileum kwamen opluisteren t.w. Albert Verlinde (Koen Mijnheer), Daphne Deckers (Marjan de Bel) en Bram Moscowicz (Ron Thiry), terwijl tijdens de vele opgehaalde herinneringen ook 'de Smarties' (Marianne zelf, Roelie van de Velde en Kees Baijens) nog - zingend en wel en begeleid door Ben Kouwenhoven - op de bühne verschenen.

Het werd daarmee een gezellige bijeenkomst met een buffet, een glas bubbels en napraten en borrelen, zoals dat hoort en goed georganiseerd door de werkgroep ledenactiviteiten.
Met twee succesvolle en goedbezochte voorstellingen is het jaar 2014 goed afgesloten.
De ogen zijn nu gericht op de voorjaarsproductie ZADELPIJN EN ANDER DAMESLEED die 7 maart in première gaat onder regie van Koen Mijnheer.

foto's: Marja van Loon

Agenda

Expositie Marja van Noort

In de maanden juli en augustus is er een tentoonstelling van foto's in de Drvkkery in Middelburg.

De vereniging bestaat 40 jaar en de foto's geven een impressie van ons knusse theater.

 

Klik op de titel voor meer info


 

Meisje met de parel

Vanaf 23 september 2017 speelt in het Minitheater de jubileumvoorstelling 'Meisje met de parel' onder regie van Koen Schyvens.

 

U kunt nu reeds kaarten bestellen.

KAARTEN BESTELLEN !

Klik op de titel voor meer info


 

Laatste ronde in De Gelukkige Mandarijn (voorjaarsproductie)

een theaterkomedie van Frank Houtappels onder regie van Sofie van Scheyen.

 

Première: 10 maart 2018

Klik op de titel voor meer info


 

Het Minitheater wordt financieel ondersteund door een jaarlijkse subsidie van de gemeente

 

 logo