Staande ovatie voor "Go Vote!"

Het Middelburgs Theater heeft weer bijzonder van zich doen spreken tijdens het ZCA Eenakterfestival op 17 en 18 april 2015  in het Spiegeltheater in Middelburg.

Op zaterdagavond had een dolenthousiast publiek een staande ovatie over voor onze eenakter "Go Vote!", voortreffelijk op de planken gezet door Carla Roghair, Marianne Sinke en Rein Borcheld onder regie van Ron Thiry. Ook de jury was unaniem, en zonder kritische noten, vol lof over het gepresenteerde.  

"Go Vote!" beleefde een al even succesvolle reprise op 10 mei  in het theater Vestzak'99 in Vlissingen, tijdens Eenakters op Herhaling, dit jaar georganiseerd door de Zeeuwse Komedie en op 12 juni in Leeuwarden, waar op uitnodiging werd gespeeld in de Hogeschool tijdens het FryZee-festival in opleidingskader. Voor info over "Go Vote!" klik hier.

Buiten verenigingsverband verrasten bij het ZCA-Eenakterfestival overigens nog twee leden van het Middelburgs Theater publiek en jury bijzonder aangenaam met prestaties van niveau. Barbara Kouwijzer met een preview van de indringende monoloog "Verzengend!" (regie en dramaturgie: Willem Huijbreghs) en Jeanine Sinke, samen met Wilma Selen van de Zeeuwse Komedie als gelegenheidsformatie "De Buren", met een originele dialoog tussen "twee dames in een ongemakkelijke situatie". Dit laatste overigens onder regie van een ander lid van het Middelburgs Theater: Conny Ligthart Schenk. Ook die laatste eenakter werd opnieuw opgevoerd in het Vestzaktheater en later in mei ook in Zierikzee, tijdens een eenakteravond in FiZi.

Agenda

Meisje met de parel

Vanaf 23 september 2017 speelt in het Minitheater de jubileumvoorstelling 'Meisje met de parel' onder regie van Koen Schyvens.

 

U kunt nu reeds kaarten bestellen.

KAARTEN BESTELLEN !

 Klik op de titel voor meer info


 

 

Het Minitheater wordt financieel ondersteund door een jaarlijkse subsidie van de gemeente

 

 logo