Steeds mooier geworden Goede Dood voorbij

Het is gedaan.....het toneel, het decor is leeg.....!  

Zaterdag 14 november was de laatste voorstelling!....'t Was één van de mooiste, en wat was er een ontlading bij de spelers... en wat zouden die nu graag nog een serie van tien gespeeld hebben! En wat een geweldige reacties weer en niet van de minsten!  Onder anderen Willem Nijsse, recensent van de PZC, en professioneel regisseur Koen Schyvens​  (juist op tijd even vanuit Mozambique in Nederland voor zaken en de tijd genomen om te komen kijken). Beiden ronduit lovend. Willem zelfs: "Nauwelijks te onderscheiden van beroepstoneel!"....Trots! Trots, de spelers en regisseur, maar ook als Middelburgs Theater, dat we nu al zo lang een reeks voorstellingen neerzetten die zo worden gekwalificeerd! We zullen doorgaan! Deze cast gaat nog even nagenieten en het goede gevoel koesteren tot en met het afscheidsetentje op korte termijn. Ron Thiry heeft aangekondigd dat hij dan in de rol van de notaris het testament van Bernhard zal openen en voorlezen.....Nog even spanning bij de familie Keller....

Onze dank ook aan alle zo betrokken medeleden en vooral ook het zo dankbare en enthousiaste publiek! We hopen dat die al weer reikhalzend uitzien naar onze volgende voorstellingen. Vrijdag 18 december a.s. al weer de première van onze Kerstproductie "De Boevenkoning" voor alle boefjes van 8+ tot.....!

Volg ook onze Facebookpagina: www.facebook.com/middelburgsminitheater 

Agenda

Meisje met de parel

Vanaf 23 september 2017 speelt in het Minitheater de jubileumvoorstelling 'Meisje met de parel' onder regie van Koen Schyvens.

 

U kunt nu reeds kaarten bestellen.

KAARTEN BESTELLEN !

 Klik op de titel voor meer info


 

 

Het Minitheater wordt financieel ondersteund door een jaarlijkse subsidie van de gemeente

 

 logo