Seizoensopening groot succes!

De bij de Seizoensopeningsavond getoonde previews van ons eigen Middelburgs Theater leverden nu al enthousiaste publieksreacties op en het: "dat wil ik zeker gaan zien, ik ben nieuwsgierig", was veel te horen. Het was dan ook spannend en van veel verrassende creativiteit getuigend wat de cast van de najaarsproductie "Lang Leve de Koning!!" (regie: Henk Geelhoed, première 26/10) liet zien van deze bewerking van de absurde komedie van Ionesco. Bijzonder en nu al een must!


Met maar welgeteld één volle repetitie achter de rug brachten drie dames van de cast van de voorjaarsproductie "Het geheugen van water" (regie: Anke Tanihatu, première 8/2/2014) toch al een pittige en sprankelende scène ten tonele, die grote verwachtingen wekte. Knap!

Wat de komende Kerstproductie ( "Wintersprookje", minimusical voor de 'jeugd' van 8- tot 88+, première 21/12, regie: Ron Thiry) brengt bleef nog even geheim, maar het ziet er naar uit dat de drie producties die het Middelburgs Theater dit seizoen gaat presenteren elkaar naar de kroon zullen steken.

Eigenlijk kunt u er geen van missen!

Agenda

Meisje met de parel

Vanaf 23 september 2017 speelt in het Minitheater de jubileumvoorstelling 'Meisje met de parel' onder regie van Koen Schyvens.

 

U kunt nu reeds kaarten bestellen.

KAARTEN BESTELLEN !

 Klik op de titel voor meer info


 

 

Het Minitheater wordt financieel ondersteund door een jaarlijkse subsidie van de gemeente

 

 logo