'Wintersprookje' trekt volle zalen!

De Kerstproductie "Wintersprookje" slaat kennelijk aan.  De eerste zeven voorstellingen trokken een vol huis. En nog belangrijker: het publiek was onverdeeld enthousiast! Niet alleen de kinderen, maar zeker ook de volwassenen. Enkele reacties: "Zo ontzettend genoten!" - "Kids aan de stoel gekluisterd en wij niet minder" - "Precies wat zo'n familievoorstelling in deze eindejaarsperiode hoort te zijn" - "Een echte aanrader!" Voor de komende voorstellingen is erg veel belangstelling blijkt uit de reserveringen. 

Ook de opzet een breder en nieuw publiek met het gezellige en intieme Minitheater en de daar gespeelde voorstellingen kennis te laten maken lijkt nu al geslaagd. Veel nieuwe gezichten, die hopelijk ook bij andere producties de weg naar ons theater nu weten te vinden. Wij bieden immers afwisselende producties op goed niveau voor een laagdrempelige prijs. Voor ieder die dat al wist en zij die het beslist moeten gaan ervaren; "Wintersprookje" is nog 3 x te zien. Snel reserveren wordt aanbevolen. Zie AGENDA en "Kaartverkoop".

Agenda

Meisje met de parel

Vanaf 23 september 2017 speelt in het Minitheater de jubileumvoorstelling 'Meisje met de parel' onder regie van Koen Schyvens.

 

U kunt nu reeds kaarten bestellen.

KAARTEN BESTELLEN !

 Klik op de titel voor meer info


 

 

Het Minitheater wordt financieel ondersteund door een jaarlijkse subsidie van de gemeente

 

 logo