Levendige nieuwjaarsreceptie

Aansluitend op de laatste matinee van de door veel en enthousiast publiek bezochte reeks voorstellingen van "Wintersprookje", werd op zondag 5 januari in het Minitheater de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie gehouden voor leden, donateurs, vrijwilligers en andere genodigden. Onder de vele aanwezigen de cultuurwethouder van de Gemeente Middelburg, de heer Ed de Graaf en diens echtgenote, ook trouwe bezoekers van onze voorstellingen. Na een opening met de Nieuwjaarsrede van interim-voorzitter Ron Thiry werd geproost op een voor de vereniging en haar leden succesvol en voor allen gelukkig en gezond 2014. Een zestal jubilarissen werd vervolgens op de bühne in het zonnetje gezet.

Kees Baijens al weer 25 jaar actief en spelend lid en Marjan de Bel, Brigitte van Klinken, Willem van der Ent, Harry Tanihatu en Ellen Jongejan ieder 12,5 jaar.

Peter Boot en Ploneke Scholtsz, leden van de deze bijeenkomst organiserende werkgroep ledenactiviteiten, spraken afwisselend de jubilarissen toe en memoreerden daarbij gespeelde rollen, bijzondere verdiensten en belangrijke momenten. Iedere jubilaris ontving een cadeaubon en zilveren Kees Baijens bovendien een ingelijste collage van foto's uit zijn achterliggende theaterjaren. Wat nog volgde was een erg geanimeerd en sfeervol samenzijn met een hapje en drankje. Een door alle aanwezigen als goed en inspirerend ervaren begin van het nieuwe jaar.

Voor de volledige tekst van de nieuwjaarstoespraak klik hier

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

Expositie Marja van Noort

In de maanden juli en augustus is er een tentoonstelling van foto's in de Drvkkery in Middelburg.

De vereniging bestaat 40 jaar en de foto's geven een impressie van ons knusse theater.

 

Klik op de titel voor meer info


 

Meisje met de parel

Vanaf 23 september 2017 speelt in het Minitheater de jubileumvoorstelling 'Meisje met de parel' onder regie van Koen Schyvens.

 

U kunt nu reeds kaarten bestellen.

KAARTEN BESTELLEN !

Klik op de titel voor meer info


 

Laatste ronde in De Gelukkige Mandarijn (voorjaarsproductie)

een theaterkomedie van Frank Houtappels onder regie van Sofie van Scheyen.

 

Première: 10 maart 2018

Klik op de titel voor meer info


 

Het Minitheater wordt financieel ondersteund door een jaarlijkse subsidie van de gemeente

 

 logo