van Maria Goos

Regie: Anke Tanihatu

Het is drie weken voor de première als de zoveelste tegenspeler van Richard van Berkhove vertrekt. Het grillige humeur in combinatie met overmatig drankgebruik van de acteur jaagt zijn toneelpartners stuk voor stuk gillend de gordijnen in. Eigenlijk is er maar één vrouw die de grote Richard van Berkhove aan kan.

Ooit studeerde actrice Lies Oorthuizen met hem af aan de toneelschool met hetzelfde stuk dat nu op springen staat. Daarna schitterden ze samen jarenlang op het toneel als het perfecte acteurskoppel. Tot Lies haar toneelcarrière aan de wilgen hing en aan de Franse Rivièra ging wonen.

Onder bepaalde voorwaarden is zij bereid om het stuk te komen redden. Dat is het begin van een steekspel tussen twee mensen die elkaars liefste vijanden zijn. Of ze de eindstreep halen is nog maar de vraag, misschien valt het doek al vóór de première.

Als dat het geval mocht zijn, krijgt u een tegoedbon voor een voorstelling naar keuze in dit theater. Maar vooralsnog presenteren wij vol goede moed het toneelstuk Doek!


Doek! is een komedie om van te smullen voor het publiek én voor de spelers. Een ongegeneerd kijkje in de keuken van de wereld van acteurs, waarin alles een illusie is, maar echt moet lijken.

Spel: Simone Adriaanse en Willem van der Ent
Licht en geluid: Gertjan Adriaanse
Productie: Peter Adriaanse
Artwork: Escha Tanihatu

Première: zaterdag 17 juni 2023 20.00 uur
Toegangsprijs ‚ā¨ 10,00
Direct kaarten bestellen


 

Agenda


Doek

Een verhelderend toneelstuk over echt en onecht, op het toneel, in de kunst en in de liefde.

Première: 17 juni 2023

Klik op de titel voor meer infoDe Vader
(najaar 2023)

een bejubeld stuk over dementie onder regie van Derek Meijer

Première: 30 september 2023

Klik op de titel voor meer infoHet Minitheater wordt financieel ondersteund door een jaarlijkse subsidie van de gemeente

logo

 

Laatst bijgewerkt: 
14 mei 2023