KLIK HIER VOOR DIRECT KAARTEN BESTELLEN !   

of ga eerst voor meer uitgebreide informatie over de voorstellingen via de ‘Agenda’ naar de desbetreffende pagina op deze site. Op die pagina treft u, desgewenst, weer een link aan naar de kaartverkoop.

Lees ook de onderstaande aanwijzingen. Door te bestellen geeft u aan daarvan kennis te hebben genomen en ermede akkoord te gaanKaarten voor onze voorstellingen kosten € 12,50.

* Bij z.g. familievoorstellingen betalen kinderen t/m 12 jaar € 9,00. Leden van bij ons geregistreerde personeelsverenigingen krijgen € 1,00 korting per kaartje mits de reserveringen centraal geregeld via de betreffende personeelsvereniging.

In het Minitheater zijn 84 plaatsen en er wordt gewerkt met ‘vrije zit’. U kunt dus geen stoelen bespreken. Bent u mindervalide, dan bieden wij u die mogelijkheid wel. Neem dan tevoren contact op met theaterbeheer, Gerard van der Bliek, telefoon: 0653642247 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (in geval van geen contact via secretariaat, zie bij 'Bestuur').

Voorverkoop 
• online via onze site: www.middelburgsminitheater.nl 
• de DRVKKERY Middelburg, Markt 51, Middelburg 
• Boekhandel ’t Spui, Oude Markt 5, Vlissingen

Leden, vrienden, personeelsverenigingen en genodigden ontvangen, circa zes weken voor de première van enige productie, als gebruikelijk bericht met aanwijzingen voor bestellen/reserveren van voor hen bedoelde speciale kaarten en noodzakelijke aanwijzingen. Behoort u tot één van die genoemde groepen en ontving u dat bericht t.z.t. niet, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Reguliere kaarten kunnen - op alle hierna aangegeven wijzen - besteld worden.

Kaarten zijn - bij voorkeur - online verkrijgbaar via deze site. U dient in te loggen op uw account via "Login" of, als door u niet eerder een account is aangemaakt, registreert u zich via "Login"-> "Registreer".

U kunt ook in de winkels van De Drvkkery in Middelburg en (Boekhandel 't Spui) Vlissingen kaarten kopen. Bij aankoop in de winkel dient u ook te verwijzen naar uw account of alsnog uw naam en mailadres en/of telefoonnummer op te geven. 

Openingstijden de DRVKKERY Middelburg

maandag • 11:00 - 18:00 uur
dinsdag, woensdag & vrijdag • 9:30 - 18:00 uur
donderdag • 9:30 - 21:00 uur
zaterdag • 9:00 - 17:30 uur
1e zondag van de maand • 13:00 - 17:00 uur

Openingstijden Boekhandel ’t Spui Vlissingen
maandag • 13:00 - 17:30 uur
dinsdag t/m vrijdag • 10:00 - 17:30 uur
zaterdag • 10:00 - 17:00 uur 

Het is in bijzondere gevallen mogelijk om kaarten te reserveren bij de penningmeester.

Gereserveerde kaarten dienen een week vóór de speeldatum opgehaald en betaald te worden bij de DRVKKERY (Middelburg) of Boekhandel 't SPUI (Vlissingen).

Verkoop aan de zaal
Vanaf één uur voor aanvang van de voorstellingen zijn kaarten (indien nog voorradig) verkrijgbaar aan de kassa van het Minitheater.

Online gekochte kaarten kunnen niet geruild of geannuleerd. Onder voorwaarden – en alleen om dringende redenen – kunnen bij de balies van de DRVKKERY aldaar gekochte kaarten wel geannuleerd.   U ontvangt dan een tegoedbon (naar uw keuze voor de aangesloten podia of voor de Drvkkery) na aftrek van € 2,50 administratiekosten.

Agenda


De Vader
(najaar 2023)

een bejubeld stuk over dementie onder regie van Derek Meijer

Première: 30 september 2023

Klik op de titel voor meer infoTheater DeuX speelt DoekEen verhelderend toneelstuk over echt en onecht, op het toneel, in de kunst en in de liefde.

Première: 17 juni 2023
en verder in november 2023

Klik op de titel voor meer infoSpeelplaats van de intuïtie

Actrice Ingrid Schröder en pianist Tudor Rutjes zetten samen een unieke intuïtieve voorstelling neer. 
Laat je verrassen!
Minitheater 26 november 2023 15.00 uur; inloop vanaf 14.30.

Klik op de titel voor meer infoDe ongeschreven Kerstverhalen

Een volledig geïmproviseerde voorstelling, geïnspireerd op het bekende televisieprogramma
'De Vloer Op'

Première: 16 december 2023

Klik op de titel voor meer infoChakra's & Chardonnay
(voorjaar 2024)

Een hilarische toneelkomedie over Yoga, superfoods en menselijke tekortkomingen in de zoektocht naar rust, wijsheid en een lenige geest.

Klik op de titel voor meer infoHet Minitheater wordt financieel ondersteund door een jaarlijkse subsidie van de gemeente

logo

 

Laatst bijgewerkt: 
27 juli 2023