Esther werd lid, maar stond welgeteld nul keer op de vloer. Nina beviel van een gezonde dochter. Shawn maakte het niet gebruikte theater schoner dan schoon. Gerard en Frans deden (achterstallig) onderhoud in het theater en wegen nu een ons.
Tijdens de generale van De Vader werd bekend dat de voorstelling werd uitgesteld. Jammer Barbara, Kees, Derek, Wilma, Bob en Marianne.....
We rekenden ons suf en kwamen tot de conclusie dat we binnen 1,5 meter maximaal 16 mensen in het Minitheater kwijt kunnen. En dat het woord ‘’mini’’ eigenlijk betekent: niet corona-proof. We probeerden het met repetities in het onmetelijk grote A-58 complex op het Zep-terrein. Maar Lang en Gelukkig ging ook niet door. Het bestuur promoveerde naar de Champions League op het onderdeel ‘’koffiedikkijken’’. Alle creativiteit en goede initiatieven ten spijt...als we niet bij elkaar kunnen komen, is de geest uit de fles.
Maar we leven nog! Daarom maakte we een eigen digitale eindejaarsterugblik/-wens. De Kerst Inn het Minitheater. Geniet ervan!

 

Agenda


In verband met de corona-maatregelen is er besloten het Minitheater voorlopig te sluiten.


Lang en Gelukkig

van Don Duyns, met muziek van Alex Klaassen en David Cantens

een hilarische voorstelling onder regie van Peter AdriaanseDe vader

van Florian Zeller

een internationaal bejubeld stuk over dementie onder regie van Lynn Schutter.

Uitgesteld!Ik huil mijn vaders tranen

van Martine Faber

een indringende eenakter bij 75 jaar bevrijding onder regie van Koen Mijnheer.

Klik op de titel voor meer info 


 

Het Minitheater wordt financieel ondersteund door een jaarlijkse subsidie van de gemeente

logo

 

Laatst bijgewerkt: 
Donderdag 28 januari 2021.